Bonusy a věrnostní slevy! Jedině u Odnesto.cz

Bonusy a věrnostní slevy! Jedině u Odnesto.cz

Jsme firma Odnesto.cz a velice rádi vám poskytneme to nejlevnější stěhování na území celé České republiky a do zahraničí, které bude rychlé a profesionální. Postaráme se také o to, aby nedošlo k zničení a ztrátě jakékoliv vaší věci, což bohužel většina z nás během přepravy majetku na nové místo rozhodně zažila. Víme, že stěhování je opravdu nepříjemnou záležitostí, a přesně proto se vždycky snažíme, aby vše proběhlo hladce a bez žádných problémů.

Expresní a profesionální stěhování

Také si uvědomujeme, že většina firem, která nabízí stěhovací služby, má naprosto zdrcující ceny a oškube vás ze všech peněz, co jste měli našetřeno na svém účtu. U nás to tak nefunguje. Máme lidské ceny pro normální lidi.

Také vám nabízíme balící servis, díky kterému se naši profesionální zaměstnanci postarají o to, aby vašim věcem se nic nestalo. Ke všemu naši pečliví pracovníci zajistí, aby váš nábytek byl správně demontován a poté precizně složen. Možná potřebujete, aby někdo za vás rychle uklidil starý byt, protože vy už máte jiné starosti s novým bydlením? Nelamte si s tím hlavu. To také vyřešíme za vás. Velice rádi vám rovněž pomůžeme s nově zakoupeným nábytkem, který bez problémů vám odvezeme z obchodu na libovolné vámi určené místo.

Postaráme se o vaše věci

Nově také zavádíme skvělé překvapení pro lidi, kteří se budou chtít stěhovat v okolí 30 km od Prahy. Rozhodli jsme se totiž v tomto již stejně složitém období, trochu zjednodušit a zlepšit váš život. Nabízíme bonusy a věrnostní slevy https://www.odnesto.cz/bonusy-a-vernostni-slevy/ pro klienty, kteří použijí naše služby vícekrát – od 3 použití dostanete slevu 5 %, od 6 stěhování sleva dokonce 10 %. Ke všemu nebudeme vám účtovat kilometrovné! Budeme účtovat pouze v hodinové sazbě.

Pokud máte zájem, tak se podívejte na naši webovou stránku, vyplňte kontaktní formulář a my se vám ozveme a domluvíme se na detailech. Můžete nám také samozřejmě zavolat nebo nás kontaktovat prostřednictvím e-mailu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup