Pořiďte si chatu či celoroční bydlení v dřevěném mobilním domě

Pořiďte si chatu či celoroční bydlení v dřevěném mobilním domě

Mnoho lidí touží po tom, aby měli své vlastní zázemí někde na vesnici či v zahrádkářské osadě, kde se budou moci věnovat svým zálibám, budou to mít odtud kousek do přírody a alespoň na chvíli se oprostí od ruchu a neklidu velkoměsta. A takových lidí je mnoho. Je opravu mnoho těch, kdo si nedokáží představit, že by nebydleli ve městě, neboť by postrádali komfort, který jim to přináší, ale zároveň mnoho těch, kteří touží po tom, aby to samé město mohli na víkend opustit a nadýchat se jinde čerstvého vzduchu.

stará kůlna

A tím ideálním způsobem, jak si splnit své přání o chatě či zahradním domku je pořídit si dřevěný mobilní dům. To je skvělé řešení pro všechny ty, kteří mají k dispozici kousek vlastního místa v podobě vlastního či pronajatého pozemku, kde mohou podobný domek umístit. A taková malá parcela vás nebude stát mnoho, stejně tak jako mobilní domek. Můžete výborně bydlet či chatařit již do půl miliónu korun se vším všudy. A dokonce se ani nemusí jednat o sezónní bydlení. Pokud budete chtít, objednejte si rovnou mobilheim, který bude upravený a vybavený tak, aby se v něm dalo žít celoročně bez jakéhokoli omezení.

vysněný domeček

V praxi to znamená, že bude dobře zateplený, a že vám v něm v zimě poteče voda, a vůbec vás nebude nic omezovat. Takový domek pak můžete nechat dodatečně zkolaudovat a získat tak číslo popisné, ovšem pokud vám na tom nezáleží, tak podobné bydlení si můžete pořídit bez jakéhokoli obíhání úřadů, což patřičně ocení každý, kdo to již někdy zažil.

maličký pokojík

Svůj sen o vlastní chatě na víkend si můžete splnit prakticky kdykoli. Jakmile se rozhodnete pro mobilheim, třeba po návštěvě v centru vzorových domů, můžete si objednat ten svůj. Bude vypadat přesně tak, jak se vám to bude líbit a bude mít přesně takové parametry i vybavení, jaké si nadiktujete. A za pár měsíců od vašeho rozhodnutí bude stát na svém místě.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup