Zábava a dobrodružství v jednom

Zábava a dobrodružství v jednom


Milujete akční firmy, kde po sobě hrdinové střílí? Zkuste si to jedinečně na vlastní kůži. Nebudete z toho zklamaní. Vyberte si skupinku lidí, která vám v tomhle pomůže. Kvalitní zábavná lasergame Lazerfunpraharozhodně zajistí nezapomenutelné zážitky všem, kteří budou chtít. Máme dvě arény, které jsou tu po vás přichystané. Máme pro vás nachystáno až jedenáct různých druhů her, které si vy sami vyberete dle náročnosti a dle toho, jestli jste už tohle hráli, nebo jste začátečníci. Máme toho dost, takže když budete mít v plánu k nám zavítat ještě jednou, tak to můžete a stačí si jednoduše vybrat jinou hru a můžete si zkusit něco nového. Máme i vlastní parkovací místa, což je v Praze také velmi podstatné.

DSC_0196

Pohoštění
Abychom váš pobyt zde co nejvíce zpříjemnili, tak tu pro vás máme nachystáno skvělé a chutné občerstvení, abyste si zkrátili dobu čekání a mohli se po náročné akční hře občerstvit ve formě lahodného, českého nápoje – piva.

Aztec (1)

Akční forma zábavy

Nechoďte jenom tak bez významu do hospody, strávit čas s přáteli můžete i jinou, atraktivnější cestou, jako je právě naše aréna, ve které si užijete dost zábavy a srandy. Věřte tomu, že to bude velký zážitek. Vezměte s sebou přátelé nebo i vaši polovičku či rodinu. Udělejte z téhle záležitosti teambuilding pro vaši firemní akci, aby se všichni bavili, a vy jste se mohli ve firmě lépe poznat. Určitě to má svůj smysl a poznáte, jak to všechno bude dobře fungovat. Máme pro vás bohatý program a několik možností. U nás si máte možnost zakoupit voucher, podívat se na virtuální prohlídku, podívat se na pozitivní klientské recenze, na cokoliv se nás zeptat a dokonce si termín rezervujete online, jak jednoduché. Získejte kvalitní, akční zážitky a doporučte tuhle aktivitu i vašim známým a uvidíte, že to bude dobré řešení. Dejte prostor novým zážitkům a poznejte své kamarády v akční hře lasergame.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup